Bæredygtighed

Vi tænker på miljø'et


Fair trade

Vi ønsker at sikre at der er tale om fornuftige løn og arbejdsvilkår hos de lo­kale producenter af vores råvarer. De lokale producenter skal have en bære­dygtig økonomi. Vi yder en indsats, så såre det er os muligt, ved at støtte velgørende formål, som for eksempel Danmark Planter Træer, hvor vi medvirkede til at vi i Dan­mark plantede 1.000.000 træer.

Rainforrest Alliance

Vi ønsker, så vidt det er os muligt, at involvere os i de lokalsamfund, hvor rå­varer eller færdigvarer til vores produktion bliver tilvirket. Vi sikrer, at vi er med til, at medvirke til at bevare dyreliv og miljø i verdens regnskove. Vi arbej­der på at sikre biologiske systemer og bæredygtig udvikling. Vi involverer os i, at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund. Vi gør en aktiv indsats for at medvirke til at minimere børnearbejde.

Dette gør vi for eksempel igennem, at investere i de lokale bønders trivsel. Det kan være kaffebøndernes børns lokale fodbold Academy, hvor vi sikrer fokus på uddannelse og sunde fritidsbeskæftigelser, således at vi muliggør en for­bedring af de lokale levevilkår og trivsels mønstre.

Rainforrest Alliance

Vi er certificeret af fødevarestyrelsen og leverer Økologiske produkter, til de kunder som ønsker økologisk topkvalitet i dagligdagen. Vi sætter en ære i, at være med til at styrke det danske økologi setup og vi medvirker til at spare med vores kunder, om hvordan de kan forbedre deres Guld, Sølv og Bronze certificeringer.

Co2 Neutralitet

Vi sætter en ære i, at løfte vores ansvar for at drive en positiv udvikling, i for­hold til at bevare og forbedre vores globale miljø og nedbringe drivhusgasser og unødige emissioner.

UTZ Certificeret

En del af vores produkter er produceret under certificeringen UTZ, hvor al fo­kus er lagt på produktion under Bæredygtige vilkår. Man sikrer dette, igennem lige dele uddannelse og information til landmændene, så de derved får mulig­hed for at forbedre deres produktivitet og produktkvalitet , så de samtidig kan medvirke til at passe godt på medmennesker og det lokale miljø.

FSC Certificeret

Bl.a. Vores Papkasser til kaffe, er er FSC Certificeret, som er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir med fokus på bæredygtighed og genanvendelse, hvilket gør, at du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at re­producere.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret med nyheder og tilbud