Vandløsninger

Vandløsning fra DBC

Få en ren og bakteriefri vandløsning med mulighed for koldt vand - både med og uden brus. Vores vandløsninger leveres med aktivt kulfilter som screener for bl.a. legionella bakterier.

Spar bøvl og besvær med pantflasker og logistik og få en super DBC Vandløsning.

Berøringsfri vandløsning - Vores seneste tiltag imod corona og andre vira:

Vær helt sikker og få installeret en berøringsfri vandløsning som kan levere en kold og frisk vand med eller uden brus. Du fører blot hånden hen over en indbygget sensor i bordpladen og så udleveres det i glasset.


DBC-T1

Dispensering med høj kapacitet

T1 eliminerer behovet for plastikflasker med dispensering med høj kapacitet. Den leverer 50 liter i timen af afkølet, omgivende og mousserende drikkevand, hvilket gør genpåfyldning af genanvendelige beholdere såsom drikkeflasker hurtig og bekvem.


Bordplade bekvemmelighed

Dette integrerede hanesystem kan placeres over en vask eller kombineres med en stilfuld cirkulær drypbakke, som komplementerer hanens design. Drypbakken kan enten hældes i ledningsvandet eller bruges sammen med vores affaldssæt.DBC-T2


Næste generations integrerede hane.

T2 er et næste generations digitale hanesystem. Den er cool og alligevel praktisk med en førsteklasses finish. Kombineret med den ultrakompakte ProCore®

vandbehandlingsenhed, integreres T2 problemfrit i ethvert arbejdsområde eller fællesrum.


Raffineret hydrering

T2 har slanke linjer, en moderne profil og er udført i den

højeste standard. Med en indbygget drypbakke og 310 mm dispenseringsområde til genopfyldning af flasker og kander er det også en yderst praktisk løsning til moderne arbejdspladser.

DBC-T3

Kompromisløst originalt design.

T3 er vores første drikkevandshanesystem nogensinde med en varm mulighed. Vores nyeste tilføjelse til vores næste generations produkt porteføljen, den er bygget fra bunden med førsteklasses æstetik og vores mest avancerede dispenseringsinnovationer.


T3 er en varmvands hane til alle årstider.

Vi har rykket grænserne for design for at bygge et fire-vejs hanesystem, der på ingen måde ofrer vandkvalitet, ydeevne, energieffektivitet eller æstetik.


Tilmed dig vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret med nyheder og tilbud